Услуги

Екипът на Траурна агенция "Веста" е завладян от стремеж към съвършенство и непрекъснато разширяване на траурните услуги и стоки, предлагайки на нашите клиенти пълно обслужване в един труден за тях момент. Траурна агенция "Веста" предлага цялостна организация на погребения и помени, граждански и църковен ритуал, подготовка на покойника, транспорт в града, страната или чужбина, експресно отпечатване на некролози – цветни и чернобели, рамки за портрети, венци, букети и цветя, разнообразна гама от паметници, порцеланови снимки, портрет на гранит, изграждане и поддържане на гробно място

Траурна агенция "Веста" предлага денонощен специализиран транспорт в страната и чужбина. Колите изцяло отговарят на БДС и Европейски стандарт за транспортна дейност по превозването на тленните останки на територията на Европейския Съюз.

Доставка на стоки до дома, уреждане на документи за погребение/кремация, посещение в дома на траурен агент, катафалка, автобус за погребение, тоалет на покойник, сваляне/качване на покойник, ползване на камера, опело, ритуалчик, наем на ритуална зала, надпис на гробен знак, музика.

Траурна агенция "Веста" предлага гъвкава система от цени и търговски отстъпки, съобразени с възможностите на хората.